Πολιτική Απορρήτου

Η παρούσα πολιτική απορρήτου περιγράφει πώς συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγονται από τον ιστότοπο chormpas.gr. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της προστασίας των προσωπικών σας πληροφοριών και δεσμευόμαστε να τηρούμε την ιδιωτικότητά σας σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων που ισχύουν.

  1. Συλλογή πληροφοριών Συλλέγουμε προσωπικές πληροφορίες που μας παρέχετε εθελοντικά μέσω διαδικτυακών φόρμας, όπως ονόματος, διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, διεύθυνσης κατοικίας, τηλεφώνου κ.λπ. Επίσης, μπορούμε να συλλέγουμε ανώνυμες πληροφορίες που σχετίζονται με τη χρήση του ιστότοπου, όπως στατιστικά στοιχεία και δεδομένα πλοήγησης.
  2. Χρήση πληροφοριών Οι προσωπικές πληροφορίες που συλλέγουμε χρησιμοποιούνται για την παροχή και βελτίωση των υπηρεσιών μας. Μπορούμε να τις χρησιμοποιήσουμε για να επικοινωνήσουμε μαζί σας, να σας παρέχουμε ενημερώσεις σχετικά με τις υπηρεσίες μας, να προσαρμόσουμε το περιεχόμενο σύμφωνα με τα ενδιαφέροντά σας και να αναλύσουμε τη χρήση του ιστότοπου.
  3. Προστασία πληροφοριών Λαμβάνουμε μέτρα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών σας πληροφοριών από απώλεια, κατάχρηση, παρεμπόδιση ή αλλοίωση. Οι πληροφορίες σας αποθηκεύονται σε ασφαλή συστήματα και προστατεύονται από μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση.
  4. Κοινοποίηση πληροφοριών Δεν κοινοποιούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες σε τρίτους, εκτός από περιπτώσεις όπου υπάρχει νομική υποχρέωση ή όταν έχουμε τη συγκατάθεσή σας. Μπορεί να γίνει χρήση υπηρεσιών τρίτων που βοηθούν στη λειτουργία του ιστότοπου, αλλά αυτοί οι πάροχοι υπηρεσιών δεν έχουν δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν ή να αποκαλύψουν τις πληροφορίες εκτός από την εκτέλεση των υπηρεσιών που παρέχουν για εμάς.
  5. Συνδέσεις προς άλλους ιστότοπους Ο ιστότοπος μας μπορεί να περιέχει συνδέσεις προς άλλους ιστότοπους που δεν ελέγχονται από εμάς. Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για την πολιτική απορρήτου ή το περιεχόμενο αυτών των ιστότοπων. Συνιστούμε να διαβάσετε τις πολιτικές απορρήτου κάθε ιστότοπου που επισκέπτεστε.

Ελπίζουμε ότι η παρούσα πολιτική απορρήτου σας έχει παράσχει κατανόηση για το πώς συλλέγονται, χρησιμοποιούνται και προστατεύονται οι προσωπικές σας πληροφορίες στο chormpas.gr. Για περισσότερες πληροφορίες ή ερωτήσεις, παρακαλούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω των στοιχείων επικοινωνίας που παρέχονται στον ιστότοπο.