Λίγα λόγια

Ασχολούμαι επαγγελματικά και διαρκώς με την κατασκευή τοιχοποιίας επιχρισμάτων και θερμοπρόσοψης. Και γενικότερα στις οικοδομικές ερφασίες

Από το 1981 απέκτησα το δικό μου συνεργείο και έκτοτε δουλεύω ως υπεργολάβος οικοδομικών κατασκευών σε διάφορα τεχνικά έργα, δημόσια και μη.

Πάνω από 35 Χρόνια Επιτυχημένης Παρουσίας στον Χώρο των Κατασκευών

Η εταιρεία Χόρμπας, μια αξιόπιστη και καταξιωμένη εταιρεία στον χώρο των κατασκευών, κατέχει περισσότερα από 35 χρόνια εμπειρίας σε Μονώσεις, Θερμοπρόσοψη, Θερμομόνωση, Χτισίματα, Επιχρίσματα, Σκυροδέματα και γενικότερα σε Οικοδομικές εργασίες.

Με έδρα την περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας, η εταιρεία μας έχει καταφέρει να αποκτήσει ένα ευρύ φάσμα ικανοτήτων και να πραγματοποιήσει αξιόλογα έργα σε όλη την περιοχή.

Οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν την κατασκευή και ανακαίνιση κτιρίων, με έμφαση στην ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών μας.

Εμπειρία και Επαγγελματισμός στην Περιοχή της Πάτρας και της Αχαΐας

Με ένα εξειδικευμένο και έμπειρο προσωπικό, αναλαμβάνουμε έργα που καλύπτουν τις ανάγκες τόσο του ιδιωτικού όσο και του επαγγελματικού τομέα. Η εταιρεία μας διαθέτει την τεχνογνωσία, τον εξοπλισμό και την εμπειρία που απαιτούνται για την επίτευξη των υψηλότερων προδιαγραφών σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Κατά τη διάρκεια της πορείας μας, έχουμε πραγματοποιήσει σημαντικά έργα που έχουν συμβάλει στην ανάπτυξη της περιοχής μας. Ανάμεσά τους, μπορούμε να αναφέρουμε το Hotel Poseidon Patra, όπου εκτελέσαμε χτισίματα υψηλής ποιότητας που ανταποκρίνονται στις ανάγκες μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας. Επίσης, συμβάλλαμε στην κατασκευή του Νοσοκομείου Αγρινίου, παρέχοντας αξιόπιστα και επαγγελματικά χτίσιματα.

Το Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας αποτελεί επίσης ένα από τα έργα που αναδεικνύουν την τεχνογνωσία μας στο χτίσιμο και την ανέγερση ποιοτικών κατασκευών. Παράλληλα, είχαμε την τιμή να συμμετάσχουμε στο έργο του Costa Navarino Hotel, πραγματοποιώντας χτισίματα σοβατίσματα υψηλής αισθητικής. Μπορείτε να δείτε κάποια από τα έργα που έχουμε αναλάβει ανά καιρούς στο https://chormpas.gr/erga/.

Η μακρόχρονη εμπειρία μας και η συνεχής ενημέρωσή μας σε νέα συστήματα και τεχνολογίες του χώρου μας μας επιτρέπουν να καλύπτουμε κάθε ανάγκη του ιδιώτη και του επαγγελματία. Αναγνωρίζουμε τη σημασία της υψηλής ποιότητας και του συμπιεσμένου κόστους σε κάθε έργο που αναλαμβάνουμε.

Υπηρεσίες Υψηλής Ποιότητας για Κατασκευές και Ανακαινίσεις

Προσφέρουμε επίσης μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών που περιλαμβάνουν Μονώσεις, Θερμοπρόσοψη, Θερμομόνωση, Χτισίματα, Επιχρίσματα, Χτισίματα, Σκυροδέματα και γενικότερα Οικοδομικές εργασίες.

Με τη χρήση υψηλής ποιότητας υλικών και την εφαρμογή τεχνικών που ακολουθούν τα πρότυπα και τις καινοτομίες του κλάδου, διασφαλίζουμε την ποιότητα και την αντοχή των κατασκευών μας. Μπορείτε να δείτε το σύνολο των υπηρεσιών που προσφέρουμε στο https://chormpas.gr/services/.

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο εταίρο για τις κατασκευές και τις ανακαινίσεις σας, η εταιρεία Chormpas είναι η ιδανική επιλογή. Η ποιότητα των εργασιών μας και ο επαγγελματισμός μας έχουν καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες στον χώρο των κατασκευών. Παραμένουμε πιστοί στην παράδοση που έχουμε διαμορφώσει και στοχεύουμε στην ικανοποίηση όλων των πελατών μας σε οποιοδήποτε έργο και αν μας ζητηθεί να συνεισφέρουμε.

Με εμάς, επιλέγετε μια εταιρεία που ενσαρκώνει την αξιοπιστία, την ποιότητα και την εμπειρία. Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να συζητήσουμε το επόμενο έργο σας και να σας προσφέρουμε τις καλύτερες λύσεις για τις κατασκευές σας.